Richtingsgevoel

Richtingsgevoel

Als je, zoals ik, totaal geen richtingsgevoel hebt (in de stad loop ik bij het uitgaan van de winkel standaard de verkeerde kant op), dan is het vinden van een nieuw adres een beste opgave. Van tevoren oriënteer ik me dan ook altijd goed, liefst met foto van Google Earth erbij, zodat ik het kan zien als ik met een vaart mijn doel voorbij rij.

Standaard heb ik Google Maps aanstaan, ook als ik al meerdere keren ergens ben geweest en ja, ook op de terugweg. Laten we eerlijk zijn, op de terugweg ziet alles er heel anders uit dan op de heenweg !

Maar goed, op weg naar een nieuwe klant, Google Maps staat aan, dus dat moet wel goed komen. Op de heenweg krijg ik al een appje dat het adres ergens in de middle of nowhere is, dus ook met navigatie erbij een uitdaging.
En oh ja, had ik al vermeld dat het inschatten van afstanden ook niet echt een sterk punt van mij is ? Dus dan geeft die vriendelijke dame van google aan dat ik over 300 meter af moet slaan, dan begint voor mij de uitdaging om te bedenken hoever in hemelsnaam 300 meter is….Met als gevolg dat ik straal voorbij mijn afslag rij. Of, dat degene achter mij opeens een paar remlichten ziet, en met geluk een knipperlicht, voordat ik mijn stuur omgooi om de afslag alsnog te halen (sorry medeweggebruikers) en dan blijkt, is het de verkeerde afslag, oeps!
Ter mijn verdediging, het waren twee opritten naast elkaar, ik was met volle vaart de eerste opgestuiterd, maar had de tweede moeten hebben.

Ach, ik arriveerde op tijd, heb een hele leuke bespreking gehad met een heel enthousiaste jonge ondernemer en ben met tevreden gevoel naar huis gereden, met behulp van Google Maps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *